Nagy László

3273 Halmajugra,

József Attila u. 9

Kertészetünk több mint két évtizede, 1988-ban alakult családi vállalkozásként. Telephelyünk a Mátra lábánál, a Gyöngyöstől 10 km-re fekvő Halmajugra településen fekszik.

A fő kultúrát a cserepes dísznövények jelentik, melyek termesztése fóliaházakban, korszerű technológiák alkalmazásával történik. A tavasz-nyári szezonban elsősorban egynyári palánták (petúnia, lobelia, begonia, salvia, tagetes, dahlia, vizike), balkonnövények valamint álló- és futómuskátlik nagy fajta- és méretválasztékát biztosítjuk. Bőséges kínálatunkból a családi és bérházak, ill. nyaralók díszítésén túl mód nyílik települések, intézmények parkosítására is. Őszi kínálatunk bokros nagyvirágú, és kisvirágú, többféle cserépméretben és színben nevelt akár szabadföldbe, dézsába vagy sírkertbe is kiültethető krizantémokat tartalmaz.

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy virágaink közterületeken is megjelennek, referenciáink között számos település önkormányzati finanszírozású díszítése szerepel, melyekről a referenciák menüpont alatt kaphat némi ízelítőt.

A több éves szakmai tapasztalat, a folyamatos korszerűsítés, illetve a megfelelő alapanyagok gondos alkalmazása nyomán évről évre kiváló minőségű növényekkel várjuk kedves vásárlóinkat.

Jó böngészést kívánunk, és reméljük, hogy hamarosan Önt is vásárlóink közt üdvözölhetjük!

 

Minden jog fenntartva! © 2009 Mátrakertészet.hu